Постоянные читатели

суббота, 16 июля 2011 г.

Рыбные "пирожные" (Fish "ciasta")


Надо:
Солёная селёдка
Отварная свёкла
Отварной картофель
Майонез
Лук (для украшения)
Картофель нарезать кружочками.
Рыбу небольшими ломтиками нарезать.
Свёклу мелко натереть и смешать с майонезом.
Собираем "пирожное" :
Кружок картофеля,на него ложечку свёклы,сверху - рыба.Украшаем колечками репчатого лука (или порубить зелёный)

powinno być:
solony śledź
gotowane buraki
gotowane ziemniaki
majonez
Cebula (do dekoracji)
Ziemniaki pokroić na plasterki.
Ryba jest pocięta na małe kawałki.
Drobno ruszt buraki i wymieszać z majonezem.
Umieszczenie "tortu":
Koło ziemniaki, łyżeczkę buraków cukrowych do niego na górze - ryba.Ukrashaempierścienie cebula (lub posiekanej zielonej)

Комментариев нет:

Отправить комментарий